Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?


Door de huidige Coronacrisis kan het door de enorme hoeveelheid orders lastiger worden om binnen een dag alles te verwerken. Het kan daarom voorkomen dat uw order een paar dagen vertraging oploopt.

De levering van uw bestelling kan beïnvloed worden door meerdere factoren. Bij het product zelf en in de bevestigings-mail staat aangegeven wanneer u het product kunt verwachten. Het is ook mogelijk om via uw account te kijken. Door in te loggen op de website kunt u de track & trace code van uw bestelling terug vinden. Indien u contact met ons opneemt over de levering, vermeld dan altijd uw bestelnummer. Sommige artikelen die niet direct uit voorraad leverbaar zijn hebben een afwijkende levertijd.

 

Op dit moment geldt; vóór 17.00 uur besteld de volgende dag geleverd met uitzondering van het weekend!

Vrijdag besteld - Dinsdag in huis

Zaterdag besteld - Dinsdag in huis

Zondag besteld - Dinsdag in huis

 

 

Let op: Artikelen op bestelling en artikelen die niet op voorraad zijn hebben een aangepaste levertijd.

Bent u niet thuis wanneer uw bestelling geleverd wordt? Dan wordt deze in de meeste gevallen nog éénmaal aangeboden of bij de buren afgegeven. Indien dat het geval is ontvang u hierover vaak een briefje in de bus van de bezorger zelf. 

U ontvangt ook een Track&Trace-email van de koeriersdienst waarmee u uw bestelling kunt volgen. Het kan zijn dat door omstandigheden de levering vertraagd is of bij de buren is afgeleverd.

Verzending naar België

De verzending naar België is in vrijwel alle gevallen even snel als binnen Nederland. Het kan echter voorkomen dat de verzending 2 werkdagen langer duurt.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, maar verkoopt ook cookies!.