Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Bestellen/verzenden dierbenodigdheden;


 
Op dit moment geldt vóór 17.00 uur besteld de volgende dag geleverd met uitzondering van het weekend!

Vanaf €49 is bezorgen gratis, anders zijn de kosten in Nederland €6,95 voor een orderbedrag tot €15 en €5,95 voor een orderbedrag tot €49.
Voor België geldt respectievelijk €7,95 en €6,95. 

Zaterdag besteld - Dinsdag in huis (soms al maandag)
Zondag besteld - Dinsdag in huis

Let op: Artikelen op bestelling en artikelen die niet op voorraad zijn hebben een aangepaste levertijd.

Bent u niet thuis wanneer uw bestelling geleverd wordt? Dan wordt deze in de meeste gevallen nog éénmaal aangeboden of bij de buren afgegeven. Indien dat het geval is ontvangt u hierover vaak een briefje in de bus van de bezorger zelf. 

U ontvangt ook een Track&Trace-email van de koeriersdienst waarmee u uw bestelling kunt volgen. Het kan zijn dat door omstandigheden de levering vertraagd is of bij de buren is afgeleverd.

Verzending naar België

De verzending naar België is in vrijwel alle gevallen even snel als binnen Nederland. Het kan echter voorkomen dat de verzending 2 werkdagen langer duurt.

 

Bestellen/verzenden (huis)dier-en-kunst artikelen;

Kwaliteit

Al onze beeldjes en kunst krijgen een strenge kwaliteits controle.

Handgemaakt

Daar waar mogelijk worden de beeldjes en kunst met de hand vervaardigd en afgewerkt.

Garantie

Wij willen tevreden klanten. U heeft altijd uw beeldje of kunstobject 14 dagen opzicht. Is het beeldje of kunst object niet goed. Laat het ons meteen weten!

Levertijd

Op dit moment geldt vóór 17.00 uur besteld de volgende dag geleverd met uitzondering van het weekend!

Retourzending

Let op: U draagt het risico voor retourzending. Wij adviseren daarom om het pakket aangetekend te verzenden en het verzendbewijs te bewaren al daar het niet verplicht is. Retourzendingen met een waarde van meer dan € 125,- dienen aangetekend te worden verzonden. Eventuele vermissing kunt u dan claimen bij uw vervoerder. Pakketten die niet voldoende gefrankeerd zijn, worden altijd door ons geweigerd.   

 

Uitgesloten van retournering zijn:

  • Aangebroken, beschadigde of in gebruik genomen artikelen.
  • Artikelen die elders gekocht zijn dan via www.dewinkelvoorhuisdieren.nl

 

www.dewinkelvoorhuisdieren.nl behoudt het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of om slechts een gedeelte van het aankoopbedrag te vergoeden. Dit kan zich voordoen wanneer de verpakking geopend is, indien het artikel is gebruikt of beschadigd of niet retour is gezonden zoals aangegeven.

Wie betaalt de verzendkosten bij retourzendingen?

De ondernemer vergoedt betalingen van de consument van het product (exclusief alle verzendkosten), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de ondernemer hem heeft retour ontvangen. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen of de consument hem brengt, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling het IBAN nummer dat op het formulier dat toe gezonden is staat vermeld met duidelijke vermelding van de naam van de rekeninghouder. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Ruilen of op eigen verzoek retourneren zijn alle verzendkosten voor consument.

Wij maken op onze site gebruik van cookies?