Even voorstellen

FotoWij zijn Ben en Tineke, allebei 64 jaar en gek van dieren, en de oprichters van dewinkelvoorhuisdieren. Sinds 2020 wonen wij in het buitengebied van Apeldoorn, in Klarenbeek, omringd door koeien, schapen, prachtige roofvogels, vissen in onze vijver, brullende kikkers, blaffende honden en miauwende katten! Sinds de coronacrisis zijn wij beiden thuis aan het werk en hebben wij onze jarenlange droom, een webshop in dierbenodigdheden, opgepakt.

Gedurende 6 maanden hebben wij met veel plezier gebouwd aan www.dewinkelvoorhuisdieren.nl en zijn we dagelijks bezig geweest met het onderhouden van onze webshop en het bedenken van allerlei online acties/campagnes via Facebook en Google. Inmiddels hebben al veel klanten in ons een betrouwbare leverancier gezien en ons beloond met mooie beoordelingen via Webwinkelkeur.

Per 1 november vonden we passende, enthousiaste opvolgers, de familie Wieland. Woonachtig in een stolpboerderij in de natuur van Schoorl, Noord-Holland, omringd door katten, een hond en paarden, echte dierenvrienden. Zij genieten daar tijdens de lange strandwandelingen met de hond van de zeehonden, van de reigers en snoeken in de hen omringende sloten en van de hazen, schapen en koeien in de uitgestrekte polders. Wij hopen dat zij onze gemeenschappelijke droom nog jarenlang met passie nastreven en er samen met onze dierenvrienden iets moois van maken.